Ontpoppen coachingstraject

Heb je ook het gevoel dat je vast zit? Je voelt dat je in een keurslijf van het leven zit. Je probeert alles te organiseren. Te functioneren op je werk, aandacht voor je partner te hebben en een zorgzame ouder en kind. En vooral te genieten van het leven. Je hebt last van je spieren, je bent moe, je voelt je benauwd. Je weet niet hoe je dit vol moet houden. Je voelt je opgesloten, alsof je vast zit in een cocon.

Graag wil je het anders. Jezelf ontdoen van je cocon. Ontdekken Wie jij bent. Wat je wilt. Waar je gelukkig van wordt.

Door op zoek te gaan naar welke situaties je belemmeren, kan je ontdekken wat je nodig hebt om meer rust in het leven te ervaren. Door op zoek te gaan naar de aannames, overtuigingen en verwachtingen die je blokkeren kan je ook ontdekken waar je blij van wordt, waar je verborgen kwaliteiten liggen. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen. Door middel van kleine stapjes kan je de verandering in gang zetten die je uiteindelijk bevrijdt uit je cocon.

Met deze zoektocht tot bevrijding kan ik je helpen. Gun jezelf deze zoektocht, zodat je kan ontpoppen tot iemand die, net als een vlinder, de vrijheid tegemoet vliegt.